Akku általános

Profi csapat, tartósan alacsony akkumulátor árak egész Budapesten

Nem csak szakmailag kimagasló színvonalú szolgáltatásainkkal tudunk segíteni a bajba jutott autó tulajdonosokon, de akkumulátor boltunkban széleskörű akku választékot tudunk ajánlani a vásárlóinknak.

Lemerült aksi

Miért fontos, hogy lemerült akkumulátorához professzionális segítséget kapjon?

Az Akkubolt.hu-nál elég gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor egy-egy lemerült akkumulátort a pórul járt vezető egy “ismerősének ismerőse” igyekezett szívességből helyrehozni.

Bikázás

Lemerült az akkumulátor? A bikázás jó megoldás lehet, de nem minden esetben!

Az autó bikázás nem mindig jó megoldás, akár kárt is okozhatunk vele, ezért kellő körültekintéssel érdemes belevágni. Most megmutatjuk hogyan érdemes nekikezdeni!

Akku csere

Akkumulátor csere - mikor szükséges és mikor pénzkidobás?

Ha nem indul az autónk, annak sok oka lehet, azonban az egyik leggyakoribb, hogy lemerült vagy meghibásodott az akkumulátor a járműben. Ilyenkor előfordulhat, hogy autó akku csere vált időszerűvé, azonban érdemes mérlegelnünk, hogy ezt hogyan tesszük.

Start-stop

Start-stop rendszer működése: mire érdemes figyelni, ha ilyen autónk van?

Manapság egyre több start-stop rendszerrel szerelt autó kerül forgalomba, amelyhez speciális start-stop akkumulátorra van szükség, ami bírja a megnövekedett indítások számát.

AGM

AGM akkumulátor, a start-stop rendszer szíve

Ha start-stop rendszerű autóval közlekedünk, és még a gyári akkumulátor van benne, akkor nagy valószínűséggel AGM akkumulátor biztosítja a megfelelő töltést az autónk számára. De mi az az AGM akkumulátor és miért olyan különleges? Milyen előnyei és hátrányai vannak, mire kell figyelnünk a gondozásán

Akku töltő

Az akkumulátor töltő működése és használata

Annak érdekében, hogy a különböző járműveink működtetéséhez szükséges akkumulátorokat külső áramforrásról is fel tudjuk tölteni akkumulátor töltőre lesz szükségünk. Számtalan akkutöltő fajta létezik a felhasználás céljától, valamint az akkumulátor típusától függően.

Akku választás

Egy egyszerű kérdés, amely mégsem olyan egyszerű: milyen akkumulátor kell az autóba?

Már ez az egy kérdés is fejvakargatást előidéző, nem beszélve sok másik fontos kérdésről. Mitől romlik el az akku? Megfagyhat az akkumulátor? Mennyi egy akkumulátor élettartama?